Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Graphic]Paradisia vs Vanith

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyzywający: Paradisia
Wyzwany: Kto pierwszy ten lepszy ;)
Wstawienie prac do: do 3 dni
Głosowanie do: do 3 dni
Tematyka: Sam wybierz, mi obojętne. Mogą być napisy w stylu dnia dziecka jak chcesz...
Notatka

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Praca nr. 1:

1369913675-U621182.png

Praca nr.2:

1369913221-U863104.png

Zachęcam do głosowania ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Głos na pracę nr. 1 - dlatego, iż są tam dzieci. Nie wiem dlaczego, ale jeżeli tematyka dotyczy konkretnego tematu to powinno być to widoczne gołym okiem. Poza tym, skoro "dzień dziecka", na pracy nr. 1 zostały zamieszczone dzieci, co na pewno by się bardziej spodobało dzieciom, bardziej kolorowe. Jedyne co źle zrobiłeś to przycięcie tych postaci.

Druga praca - ładne kolory, ale nic konkretnego, zwykły napis. Wybór czcionki to nie wszystko :P

TEMATYKA: NAPIS, więc nie wiem co Ci nie pasuje

@top
Pierwsza praca jest brudna xD, a ja czyściłem monitor :( (Patrz pod literką M od MPC)

Głos na 2 prace.

Jakie to jest genialne! Oceniać czyjąś opinie... Otóż, każdy może zrobić zwykły napis, wybrać czcionkę, dać obramowanie oraz gradient lub gotowy styl.

Wydaje mi się, że niektórzy oceniają pracę za pomocą toku myślenia "nie lubię jej, więc nie zagłosuje na jej pracę", co wg. mnie jest żałosne, ale to już sprawa każdego z osobna. Poza tym, wyraziłam swoją opinię odnośnie tych prac, wg. mnie w pracy nr. 1 jest więcej zrobione niż w pracy nr. 2 ;)

Rozumiem, że wg. Ciebie napis to jest zwykła, 'pusta' czcionka? Bez jakiegokolwiek obrazka? To się mylisz. Ale nie będę z Tobą dyskutować tutaj na ten temat, chcesz porozmawiać? Proszę bardzo, mogę podać Ci IP ts lub podyskutować na PW [tutaj na forum] :) A jeżeli nie to trudno, życzę miłego dnia.

Opublikowano

Głos na pracę nr. 1 - dlatego, iż są tam dzieci. Nie wiem dlaczego, ale jeżeli tematyka dotyczy konkretnego tematu to powinno być to widoczne gołym okiem. Poza tym, skoro "dzień dziecka", na pracy nr. 1 zostały zamieszczone dzieci, co na pewno by się bardziej spodobało dzieciom, bardziej kolorowe. Jedyne co źle zrobiłeś to przycięcie tych postaci.

Druga praca - ładne kolory, ale nic konkretnego, zwykły napis. Wybór czcionki to nie wszystko :P

TEMATYKA: NAPIS, więc nie wiem co Ci nie pasuje

@top

Pierwsza praca jest brudna xD, a ja czyściłem monitor :( (Patrz pod literką M od MPC)

Głos na 2 prace.

Opublikowano

Nuum. Zdecydowanie praca nr 1. Ponieważ dzień dziecka jak sama nazwa wskazuje określa dzieci. Wiem że to miałbyć napis. Ale w 2 pracy nie ma nic co przypomina dzień dziecka. Tylko ten Napis. Głos na prace NR. 1

1921.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...